Hoe worden ringen geproduceerd. Klik hier

Voor de komende jaren zijn de kleuren:

2015 Signaalviolet RAL 4008

2016 Oranje RAL 2003
2017 Blauw  RAL 5019
2018 Rood   RAL 3002

De ringencommissaris.

Onze ringencommissaris zorgt ervoor dat uw bestellingen op tijd op het
bondsbureau binnenkomen. Op tijd wil in dit verband zeggen, dat de afdelingsleden zelf tijdig de bestelling aan de ringencommissaris moeten opgeven, 10 dagen voor de definitieve inlevertermijn.

Wanneer te bestellen?

Er staan vier bestelrondes in het bestelformulier aangegeven. Zorg ervoor dat de ringencommissaris uiterlijk één week voor het aflopen van de bestelronde uw opgave met betaling in zijn bezit heeft. De ringenprijs is in alle bestelrondes gelijk. Bestellingen die na het sluiten van een bestelronde worden ontvangen, gaan mee in het productieproces van de volgende bestelronde. Ringen die opgevraagd worden vóór de verzenddatum van de betreffende bestelronde, worden als spoedbestelling berekend.

Volledige ringeninformatie vind u hier.

Formulier ringbestelling broedjaar 2018 Klik hier..

Formulier ringbestelling beschermde vogels Klik hier.

Na het invullen van de bestelformulieren kunt u deze sturen/afgeven aan de ringencommissaris;

J.H. Heller

Oost 50

9563 RB Ter Apelkanaal

henk.heller@tele2.nl