Ga naar de inhoud
Zaterdag 19 december 2020
Twee jubilarissen vandaag in het zonnetje gezet.

In deze donkere dagen van het Corona tijdperk waarin er geen evenementen zijn was er toch een lichtpunt voor Geert Sanders en Heine Boekhoud. Zij zijn dit jaar 25 jaar onafgebroken lid van de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers.
Normaal gesproken worden jubilarissen tijdens de opening van de jaarlijkse vogelshow gehuldigd, maar helaas is de vogelshow van dit jaar afgelast.

Het bestuur heeft gekeken of er een Corona veilige manier was om toch een de jubileum speld en de bijbehorende oorkonde uit te reiken.
Met grote tussenruimte kreeg Geert Sanders de NBvV jubileumspeld en oorkonde buiten, bij zijn volières, uitgereikt door de secretaris Henri Hilverts. Namens Vogelvereniging Musselkanaal overhandigde de penningmeester Bert Folkers een prachtig bos bloemen.

Heine Boekhoud was dit jaar ook onafgebroken 25 jaar lid van de NBvV. Tijdens het korte bezoek kreeg ook Heine, met in achtneming van een grote tussenruimte, de jubileumspeld en de oorkonde. Zijn vrouw mocht een prachtige boeket bloemen in ontvangst nemen.

Geert en Heine, van harte gefeliciteerd!
 

Terug naar de inhoud