Ledenvergadering
De ledenvergadering van woensdag 18 september, ter voorbereiding van de aankomende tentoonstelling, werd druk bezocht.
Tijdens het welkomstwoord van de voorzitter waarin hij zei blij verrast te zijn met de grote opkomst.
Bert werd bedankt voor het waarnemen van de functie van voorzitter. Rudolf kon zich het afgelopen jaar niet helemaal inzetten i.v.m. een ernstige ziekte.
Bij de koffie werd een boterkoek geserveerd, aangeboden door Geert Bruns. (toppie Geert!)

Er werd o.a
. gediscussieerd over een voorstel uit het district of een vogel langer dan 3 jaar op een TT mag verschijnen. Dat zou kunnen helpen om meer vogels op een TT te krijgen.
Bert en Adri zullen de vereniging vertegenwoordigen op de aankomende Districtsvergadering.
Verder werd er aandacht besteed aan het komende RABO BANK CLUBKAS CAMPAGNE die binnenkort weer wordt opgestart. Een mooie gelegenheid om de altijd magere clubkas te spekken.

De agenda items van de vergadering waren voornamelijk gericht op de aankomende tentoonstelling. Er werd een lijst opgesteld met vrijwilligers die langs de diverse bedrijven zouden gaan voor de advertenties in de catalogus.
De vergadering werd beeindigt met een vragenronde. Daarna, onder het genot van een drankje, werd nog even doorgesproken.

De volgende vergadering, om de laatste checks van de TT te controleren, is op woensdag 30 oktober.