Sluiting tentoonstelling 2012

Zaterdag 24 november kwam er al weer een eind aan de 61e vogeltentoonstelling van de Vogelvereniging Musselkanaal E.O.

Veel leden, familie van de leden en andere belangstellenden kwamen de afgelopen dagen even naar de Klapster Markthal om de vogels te bekijken.

De vogelkwekers kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een mooie show met prachtige vogels. Een dankwoord moet naar  de dierenspeciaalzaak De Klapster Markthal waar wij niet alleen te gast waren maar ze doneerden ook het vogelvoer tijdens de show.

Gedurende de show was de mogelijkheid om mee te doen aan de loterij. Diverse bedrijven, zoals de Hema Assen, C1000, Mitra, Klapster Markthal, de Notenbar en bakkerij Eerkens hadden weer leuke prijspakketten ter beschikking gesteld.

Daartoe moest men loten kopen en ook nu weer, hoe meer loten je kocht hoe groter de kans op een prijs.

Een paar minuten voor de sluiting was het de eer aan onze gastvrouw, Lutke Schuiling om de prijswinnaars te trekken.

G.H. Bruns won maar liefst twee vogelvoederhuisjes. Daarom stelde hij één van de voederhuisjes nogmaals ter beschikking aan de loterij. Deze keer werd het vogelvoederhuisje gewonnen de Ruud Manning, de webmaster...   dank Geert !

De vogels werden opgehaald en de deelnemers keerden,  met hun gevleugelde vrienden, tevreden naar huis.

Tot het volgend jaar!